انچلادا

مواد لازم:
پیاز: ۱ عدد
سیر: ۲ حبه 
مرغ: یه نصف سینه مرغ. میتونید کمتر یا بیشتر کنید، حتا میتونید از رون مرغ استفاده کنید.
ذرت: ۱ لیوان (کنسروی)
گوجه فرنگی خورد شده: ۱ لیوان (میشه ۱ و نصفی از گوجه فرنگی متوسط )
آرد: ۱ ق غ
فلفل سیاه و قرمز: از هر کدام ۱ ق چ 
پودر زیره: ۱  ق چ 
نمک به میزان لازم
نان ترتیلا: ۷-۸ عدد (نان ترتیلا رو فکر میکنم بتونید از سوپرمارکتها تهیه کنید. شف طیبه دستور تهیه این نون رو آموزش دادن. میتونید اینجا ببینید. من آماده خریدم. حتا شاید بشه از لواش هم استفاده کرد. جنس نون ترتیلا شبیه به جنس نونی هست که واسه سمبوسه استفاده میشه)
پنیر چدار رنده شده: ۱ لیوان 
مواد لازم برای سس انچلادا:
روغن: ۲-۳ ق غ
آرد: ۱ ق غ
آب مرغ: ۲ لیوان
رب گوجه فرنگی: ۴ ق غ
پودر آویشن(ارگانو): ۱ غ چ 
فلفل سیاه و قرمز: از هر کدام ۱ ق چ 
پودر زیره: ۱  ق چ 
نمک به میزان لازم 
طرز تهیه:
مرغ رو آبپز میکنیم و آب مرغ رو برای سس انچلادا صاف میکنیم و کنار میگذریم.
برای سس انچلادا، ابتدا آرد رو در روغن به مدت ۳ دقیقه تفت میدهم 
و بعد فلفلها رو اضافه کرده ۳۰ ثانیه تفت میدهم.
آب مرغ، رب گوجه و ادویه رو هم اضافه میکنیم. هم میزنیم تا جوش بیاد، سپس حرارت رو کم میکنیم تا سس به مدت ۱۵ دقیقه جا بیفته.
سپس سس رو میزاریم کنار تا از یکم خنک شه.
حالا میریم سراغ درست کردن مواد میانی.
بدین صورت که پیازو سیر رو تفت میدیم.
و ادویه هارو هم اضافه میکنیم. سپس ذرت و گوجه فرنگی رو هم اضافه میکنیم و ۱ دقیقه تفت میدهیم.
حالا آرد رو هم اضافه میکنیم. (اضافه کردن آرد به خاطر اینه که مواد یه کم حالت چسپندگی داشته باشه تا بشه راحت نون ها رو رول کرد).
مرغ های ریش ریش شده رو هم اضافه میکنیم. و شعله رو خاموش میکنیم.
خب اینم از مواد میانی.
برای مرحله نهایی، ترتیلا رو به سس انچلادا آغشته میکنیم، اینطوری:
بهتره که سس رو بریزین تو یه ظرف پهن تا راحتر بشه نون ها رو آغشته کرد.
بعد میزاریم تو یه بشقاب و حدود ۲-۳ ق غ از مواد میانی رو میریزیم:
و رول میکنیم. خیلی راحت رو میشه.
 سپس میزاریم تو ظرف مورد نظر . به همین ترتیب همه ترتیلاها رو درست میکنیم. 
اینم از یه نمای دیگه نیشخند
سپس باقیمانده سس رو هم میریزیم روی ترتیلاها :
پنیر چدار رو هم میریزیم روش :
و میره تو فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه گرم شده. تا زمانی که پنیر آب بشه و سس قل قل کنه. (میشه حدود نیم ساعت)
انچلادای ما آماده است. نوش جون
پینوشت:
۱.دستور اصلی رو میتونید اینجا ببینید.
۲. این غذا خیلی خوشمزه است. و جدید و آسون. حتمن درستش کنید.
 
/ 15 نظر / 588 بازدید
نمایش نظرات قبلی
سارا و احمد

کی بشه من خونه دار شم و از این غذاهای خوشمزه ای که میذاری بپزم عزیزم [خوشمزه]

کوثر

کاش عکس برش خوردش هم میزاشتی . با نون لواش تاحالا درست کردی ؟؟

آرام

بنظر که خیلی خوشمزه میاد مخصوصا که توی خونه ما غذاهای تند خیلی طرفدار داره. ممنون عزیزم[قلب]

sara

سلام غذاتون خیلی خوشمزه ی دوستتون دارم[گل][قلب]

sara

salam ghazaye khoshmaze E bood mamnun,love u [قلب][گل]

من

با سلـام به همه بزرگان اهل خوراک پزی. با سپاس از خانوم "هلنا" برای این دستور بسیار جالب. من گوشت سینه مرغ نداشتم و جاش مرغ چرخ کرده استفاده کردم و خیلی هم جالب دراومد. اگر کسی خواست گوشت جرخ شده مصرف کنه، من توصیه میکنم گوشت و پیاز خام با هم نیمه سرخ بشه و بعد با "فود پرو سسور" این مجموعه رو درشت رنده بشه (این کار باعث میشه گوشت پوک میشه و ادویه رو کاملـا" به خودش میگیره) و بعد از این گوشت کامل سرخ بشه. من به این خوراک قارچ، نخود فرنگی و هویج اضافه کردم تا حجم گوشت بیشتر بشه. برای کمی تغییر مزه مقداری جعفری هم به سس اضافه کردم (من همیشه دستور خوراکها را به مزاق خودم برمیگردونم).

هوتن

با سلـام به همه بزرگان اهل خوراک پزی. با سپاس از خانوم "هلنا" برای این دستور بسیار جالب. من گوشت سینه مرغ نداشتم و جاش مرغ چرخ کرده استفاده کردم و خیلی هم جالب دراومد. اگر کسی خواست گوشت جرخ شده مصرف کنه، من توصیه میکنم گوشت و پیاز خام با هم نیمه سرخ بشه و بعد با "فود پرو سسور" این مجموعه رو درشت رنده بشه (این کار باعث میشه گوشت پوک میشه و ادویه رو کاملـا" به خودش میگیره) و بعد از این گوشت کامل سرخ بشه. من به این خوراک قارچ، نخود فرنگی و هویج اضافه کردم تا حجم گوشت بیشتر بشه. برای کمی تغییر مزه مقداری جعفری هم به سس اضافه کردم (من همیشه دستور خوراکها را به مزاق خودم برمیگردونم).

هوتن

با سلـام به همه بزرگان اهل خوراک پزی. با سپاس از خانوم "هلنا" برای این دستور بسیار جالب. من گوشت سینه مرغ نداشتم و جاش مرغ چرخ کرده استفاده کردم و خیلی هم جالب دراومد. اگر کسی خواست گوشت جرخ شده مصرف کنه، من توصیه میکنم گوشت و پیاز خام با هم نیمه سرخ بشه و بعد با "فود پرو سسور" این مجموعه رو درشت رنده بشه (این کار باعث میشه گوشت پوک میشه و ادویه رو کاملـا" به خودش میگیره) و بعد از این گوشت کامل سرخ بشه. من به این خوراک قارچ، نخود فرنگی و هویج اضافه کردم تا حجم گوشت بیشتر بشه. برای کمی تغییر مزه مقداری جعفری هم به سس اضافه کردم (من همیشه دستور خوراکها را به مزاق خودم برمیگردونم).

راحله

به به شما خیلی هنرمندید پیش منم بیاید