کیک یزدی

مواد لازم: 
آرد: ۱.۵ لیوان
شکر: ۲/۳ لیوان
ماست ۱/۲ لیوان
روغن مایع: ۱/۲  تا ۲/۳ لیوان 
تخم مرغ: ۲ عدد 
بیکینگ پودر: ۱ ق م 
پودر هل: ۱/۲ تا ۲/۳ ق م 
گلاب: ۲ ق غ
فر رو روی حرارت ۱۸۰ درجه روشن میکنیم.
همه مواد رو دقیق اندازه گیری میکنیم و میذاریم جلو رومون:
تخم مرغ ها رو میریزیم تو یه ظرف و یک دقیقه خوب با همزن میزنیم تا خوب پف پفی بشه:
سپس شکر رو بهش اضافه میکنیم و ۳-۴ دقیقه دیگه خوب میزنیم تا کمرنگ و یه ذره کشدار بشه.
سپس روغن رو اضافه میکنیم، یک دقیقه میزنیم، بعد از اون هم ماست رو اضافه میکنیم دوباره یک دقیقه میزنیم.
حالا هل و گلاب رو هم اضافه میکنیم و یه چند ثانیه دیگه با همزن میزنیم.
آرد و بیکینگ پودر رو که الک کردیم رو در چند مرحله به موادمون اضافه میکنیم، و خیلی آرام با قاشق به حالت دورانی مخلوط میکنیم تا آرد کاملا با مواد مخلوط بشه.
سپس مواد رو داخل کاپ های مورد نظر میریزیم و و روشون کنجد یا خلال پسته میریزیم :
میذاریم تو فر (که از قبل روشن کردیم) به مدت ۲۰ دقیقه. یا تا موقعی که روشون طلایی بشه.
نور زیاد بود و طلایی بودن کیک هام تو این عکس خیلی معلوم نیست. ولی تو این عکس بهتر نشون داده شده : 
خوب اینم از کیک یزدی مورد علاقه منخجالت. امیدوارم که شما هم خوشتون بیاد.قلب
/ 42 نظر / 311 بازدید
نمایش نظرات قبلی
یاسمن

سلام هلنا جان عزیزم عالی بود روشت،درست کردم فقط روی کیکی های من طلایی نشد چون گریل نزده بودم

مطبخ خانه ما

سلام عزیزم، امروز هوس کیک یزدی کردیم با دستور پخت شما پختم، خیلی عالی شد، دست گلتون درد نکنه.[ماچ] اگر اجازه بدید تو وبلاگم بنویسمش، فقط بجای هل ، وانیل زدم.

فریبا

سلام عزیزم.دستور کیک یزدیت رو دیدم.می خوام درستش کنم.فقط معنی و مفهوم این مقادیر رو متوجه نمیشم.لطفا راهنماییم میکنی: آرد: ۱.۵ لیوان شکر: ۲/۳ لیوان ماست ۱/۲ لیوان روغن مایع: ۱/۲ تا ۲/۳ لیوان آیا 1/2 لیوان ماست،یعنی یک قسمت از دو قسمت لیوان؟ لطفا زودتر جواب بده.مرسی گلم

فریبا

سلام عزیزم.دستور کیک یزدیت رو دیدم.می خوام درستش کنم.فقط معنی و مفهوم این مقادیر رو متوجه نمیشم.لطفا راهنماییم میکنی: آرد: ۱.۵ لیوان شکر: ۲/۳ لیوان ماست ۱/۲ لیوان روغن مایع: ۱/۲ تا ۲/۳ لیوان آیا 1/2 لیوان ماست،یعنی یک قسمت از دو قسمت لیوان؟ لطفا زودتر جواب بده.مرسی گلم

ضحی

سلام خانمی خسته نباشید.خیلی از کیک یزدی هاتون خوشم اومد.راستش من چهار بار کیک یزدی درست کردم اما هیچ وقت پف نکردن و مثل مال شما نشدن راستش از خودم نا امید شدم.کمکم کنیددر ضمن من تو قالب های تکی درست می کنم.چکارکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ضحی

سلام خانمی خسته نباشید.خیلی از کیک یزدی هاتون خوشم اومد.راستش من چهار بار کیک یزدی درست کردم اما هیچ وقت پف نکردن و مثل مال شما نشدن راستش از خودم نا امید شدم.کمکم کنیددر ضمن من تو قالب های تکی درست می کنم.چکارکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

samira

سلام. من این کیک را امروز درست کردم و خیلی خوب شد(البته مثل کیکهای شما انقدر زیاد پف نکرده). اممنونم برای این رسپی خوب [لبخند]

معصومه

سلام.من طبق دستور، کیک یزدی رو واسه اولین بار درست کردم واقعا عالی شد.اصلا باورم نمیشد اینقد خوب بشه.ازتون واقعا ممنونم.اگر میشه طرز تهیه یک نوع شیرینی رو هم برام بذارید و همچنین برای روی کیک چطور باید خامه مخصوص درست کرد.باز هم ممنونم

نغمه

من با اجازتون از روی دستور کیک شما...کیک یزدی درست کردم....فوق العاده شد....زدم تو وبلاگم....ممنونم بخاطر این دستور عاااااااااااااااااااالی.....

م.ل

باسلام. من باتوجه به دستورتون کیک یزدی رو درست کردم. برای اولین بار بود اما واقعا عالی شد.واقعا ممنون از دستوری که گذاشتید. اگر میشه دستور پخت یکی دو نوع شیرینی رو هم بذارید.ممنون